poslovni informacioni sistem

TiramISu ERP

TiramISu ERP je poslovni informacioni sistem razvijen u potpunosti sa najnovijim web tehnologijama. Dostupan je on-line na cloud platformi bilo kad i bilo gdje. To znači da korisnicima nije potrebna sopstvena serverska infrastruktura što značajno umanjuje potrebnu investiciju i olakšava održavanje sistema.

Šta vam TiramISu ERP može ponuditi?

Veleprodaja - Integrisali smo naš sistem u nekima od najvećih crnogorskih veleprodajnih lanaca poput kompanije Tehnoplus, Veletex, Kalia. TiramISu ERP vam omogućava Neograničen broj magacina (objekata), ulaz u carinski magacin, pririjemnu kalkulaciju, međuskladišnice, rad komercijalista na terenu, automatizacija isporuke, automatsko knjiženje u glavnu knjigu i sve ostalo što je potrebno za veleprodaju.

Maloprodaja - Vam pruža neograničen broj MP objekata, prijemnica u maloprodaji, prenos iz veleprodaje, prenos između MP objekata, nivelacija, uporedni pregled zaliha u svim MP i VP objektima, automatsko trebovanje, popust, kalo, rastur, lom, izvještaji o prodaji sa razlikom u cijeni, gotovinski račun, automatsko razduženje maloprodaje, automatska trgovačka knjiga, automatsko knjiženje u glavnu knjigu.

POS - Tiramisu ERP je prilagođen svim vrstama i veličinama monitora. Jednostavan dizajn je prilagođen svim korisicima i omogućava procesuiranje plaćanja različitih vrsta plaćanja ili kombinovanih plaćanja (gotovina + kartica), uvid o stanje zaliha u realnom vremenu i sl, prodaja po barkodu, šifri ili nazivu artikla ili po grupama artikala, oboravanje popusta, podrška u prodaji na rate (konfigurator rata, definisanje garanta), evidentiranje podataka za dostavu ako je potrebno i još mnogo toga. Obezbijeđena je i podrška za skoro sve fiskalne štampače.

e-Commerce - platforma predstavlja sastavni dio TiramISu ERP sistema što značajno pojeftinjuje punu integraciju elektronske trgovine sa klasičnom trgovinom pri čemu mislimo na zajedničko upravljanje zalihama, cijenama, nabavkom i prodajom - sve u jednom sistemu. Automatizacija procesa od pregleda artikala i izvršenog plaćanja pa do odobrenja komercijaliste i isporuke artikla.

Računovodsvo - Olakšavamo Vam sve Vaše zapise financijskih transakcija. Uz naš sistem Vam omogućavamo obradu izvoda, import izvoda iz XML formata, neograničen broj žiroračuna, neograničen broj blagajni, blagajnički dnevnik, kontni okvir, KUF i KIF, štampu PDV prijava, bilans stanja i uspjeha, detaljnu analitiku.

Servis - Podrazumijeva prijem na servis, interni radni nalog za održavanje osnovnih sredstava, eksterni radni nalog za servisiranje za treća lica, prepoznavanje garancije po serijskom broju artikla, evidentiranje komunikacije sa klijentom, evidentiranje radnih sati servisera, evidentiranje utrošenih rezervnih dijelova, planiranje održavanja sredstava, postavljanje podsjetnika za periodična održavanja.

 

Sigurnost - Cloud platforma na kojoj je hostovan informacioni sistem podrazumijeva visok stepen bezbijednosti i dostupnosti podataka. Maksimalno je kontrolisan fizički pristup serverima. Data Centar Telenor, gdje su hostovani primarni serveri, obezbjeđuje redudantnost internet linkova. Iz razloga dodatne bezbijednosti podataka i dostupnosti sistema u slučaju većih havarija na primarnoj lokaciji, obezbijeđena je i rezervna Cloud platforma na udaljenoj lokaciji sa automatskom replikacijom svih podataka u svakom trenutku. Takođe, svi podaci se automatski bekapuju na dnevnom nivou i kopije podataka se odlažu na udaljenu sigurnu lokaciju. Sve ovo ukazuje na veliki inženjering koji smo odradili kako bismo maksimalno zaštitili podatke i obezbijedili visok stepen dostupnosti sistema (99.9% u periodu od 06 ujutro do 22h uveče u toku godine). Naš tim inženjera 24h dnevno rade na preventivnom održavanju sistema kako bi se izbjegli svi potencijalni problemi u radu sistema.


 

Preporuka za kraj:

Ako planirate da unaprijedite Vaše poslovanje, standardizujete poslovne procese, oprobate se na Internet tržištu sa eCommerce portalom, unaprijedite dostupnost podataka, poboljšate izvještavanje, obezbijeditie sigurnu budućnost kompanije, TiramISu ERP je pravi izbor za Vas.


Za sve dodatne informacije možete nam poslati mail na info@datadesign.me ili posjetite direktno portal www.tiramisuerp.com