Kako online trgovina može doprinijeti Vašem poslovanju?

E-Commerce

Od malih i srednjih preduzeća pa do velikih E-Commerce giganata kao što je Amazon ili Ali Express, skoro je nezamislivo nemati svoj E-Commerce sajt. E-Commerce platforma se može koristiti kako za prodaju proizvoda tako i za prodaju usluga, konsultacija, digitalnih proizvoda, za zakazivanje sastanaka i sl. 

Dakle, kako E-Commerce može doprinijeti Vašem poslovanju? Spremni smo da pokušamo da Vam predočimo bar neke razloge.

Kada bilo ko od nas odluči da kupi neki odjevni predmet, tehnički uređaj ili rezerviše putovanje prvo što uradimo je da potražimo online potrebne informacije o datom proizvodu/usluzionline . Ne zavaravajte se, danas je to uobičajena stvar čak i za starije generacije. 

Vaš websajt je Vaš izlog, mjesto gdje kupci mogu da pogledaju proizvode i sagledaju razloge zašto su ti proizvodi pravi za njih. Da, nije dovoljno samo dovesti potencijalne kupce na Vaš website, potrebno je proizvode veoma iscrpno opisati i marketinški istaći sve njihove prednosti u odnosu na konkurentske proizvode. 

A sada zamislite da su svi ti proizvodi samo nekoliko klikova udaljeni od kupovine. Dobro dizajniran, sadržajan, optimizovan za SEO E-Commerce portal je baza sveobuhvatnih informacija za kupca, što doprinosi njegovoj bržoj odluci prilikom kupovine proizvoda/usluge. Ako nemate veb sajt, onda propuštate veliki broj kupaca koji istražuju proizvode prije kupovine.

Data Design E-Commerce platforma pruža veoma širok spektar mogućnosti i koristi se za sve vrste prodaje putem Interneta.

Za E-Commerce portale koji se bave prodajom proizvoda platforma može biti integrisana sa informacionim sistemom koji koristite i na taj način je automatizovan proces upravljanja zalihama. 

Neki od projekata na kojima smo radili su :

https://calculateco2.me -  sistem za online donaciju i borbu protiv klimatskih promjena

www.busticket4.me - sistem za prodaju autobuskih karata preko Interneta

www.euromeds-doctor.com - online konsultacije sa ljekarom i kupovina lijekova putem Interneta

www.tehnoplus.me - prodavnice tehnike: audio i video oprema, kućni aparati, bijela tehnika, mobilni telefoni i sl.