E-Commerce

Od malih i srednjih preduzeća pa do velikih E-Commerce giganata kao što je Amazon ili Ali Express, skoro je nezamislivo nemati svoj E-Commerce sajt. E-Commerce platforma se može koristiti kako za prodaju proizvoda tako i za prodaju usluga, konsultacija, digitalnih proizvoda, za zakazivanje i sl. 

Dakle, kako E-Commerce može doprinijeti Vašem poslovanju? Spremni smo da pokušamo da Vam damo bar neke razloge.

Kada bilo ko od nas odluči da nabavi neku stvar ili rezerviše putovanje prvo što uradimo jeste online pretraživanje. Ne zavaravajte se, danas je to uobičajena stvar čak i u starijim generacijama. 

Vaš websajt je Vaš izlog gdje kupci mogu da pogledaju proizvode i sagledaju razloge zašto su ti proizvodi pravi za njih. Da, nije dovoljno samo dovesti potencijalne kupce na Vaš website, potrebno je proizvode veoma iscrpno opisati i marketinški istaći sve njihove prednosti u odnosu na konkurentske proizvode. 

A sada zamislite da su svi ti proizvodi samo nekoliko klikova udaljeni od kupovine. Dobro dizajniran i sadržajan E-Commerce portal može uzicati na odluku kupca da donese odluku da je baš to ono što mu treba i da odmah izvrši kupovinu. Ako nemate websajt onda propuštate veliki broj kupaca koji istražuju proizvode prije kupovine.

Data Design E-Commerce platforma nudi veoma širok spektar mogućnosti. Naša platforma koristi se za sve vrste prodaje putem Interneta.

Za E-Commece portale koji se bave prodajom proizvoda platforma može biti integrisana sa informacionim sistemom koji koristite i na taj način automatizovan proces upravljanja zalihama. 

Neki od projekata na kojima trenutno radimo:

www.busticket4.me - sistem za prodaju autobuskih karata preko Interneta

www.euromeds-doctor.com - online konsultacije sa ljekarom i kuppovina lijekova putem Interneta

www.tehnoplus.me - prodavnice tehnike: audio i video oprema, kućni aparati, bijela tehnika, mobilni telefoni i još mnogo toga

www.prod.mikelf.me - prodaja nakita sa brilijantima preko Interneta